Kom godt igang med Dmind

Dmind skal sættes op i forhold til personen der har brug for hjælp, pårørende, venner og eventuelt plejepersonale for at fungere korrekt.

BEMÆRK FOR FULD FUNKTIONALITET I DMIND SKAL DU OPRETTE EN MÅNEDS GRATIS PRØVE ABONNEMENT.

Dette gøres i vores kontrolpanel, som du finder her: Opret bruger

Du guides igennem processen i forbindelse med opsætningen.
Når du har indtastet de ønskede informationer er Dmind klar til brug

Der vil blive sendt en mail med midlertidigt password til de personer du har tildelt en rolle i forhold til den person Dmind skal hjælpe.

Når opsætningen er afsluttet kan alle funktioner benyttes on-line uanset hvor du måtte befinde dig, hvilket gør at du kan kommunikere remote med den person hjælpen er tiltænkt.

Kort gennemgang af Dmind

Kontakt data:
Overblik over personens omgangskreds – med alle data, ingen tvivl om hvem der kan/skal kontaktes.

Cave:
Her skriver du oplysninger om hvad personen ikke kan tåle, et eksempel kunne være at være overfølsom overfor hvepsestik.

Beskrivelse:
Mulighed for at indikere graden af hukommelses svigt/demens og andre kognitive udfordringer personen har, herunder særlige områder.

Adresse:
Personen kan følges hjem, hvis personen er udfordret af at huske hjemadressen.

Billede:
Sikker identitet på personen.

Tilbagevendende rutiner:
Daglige • Ugentlige • Månedlige • Årlige
Personen bliver husket på medicin, mad, tandbørstning, bad, indkøb & aktiviteter. Alle advis kan ledsages af indtalt lyd og billede til sikring af forståelse.

Begivenhed enkeltstående:
Måned • Uge • Dag • Årlige
Personen bliver adviseret om lægebesøg, tandlæge besøg, familiebesøg, fødselsdage og andre aktiviteter på en struktureret måde med billede og lyd

Livshistorie:
Nok en af de allervigtigste funktioner, da der her er mulighed for i tekst og billeder er mulighed for at beskrive alle de gode oplevelser som den enkelte har haft igennem livet. Denne information er i særdeleshed nyttig for venner og plejepersonale.

Gæstebog:
Skriv en hilsen når du har været på besøg og vedlæg et billede, denne funktion giver gode samtaleemner når du er på besøg.

Beskeder:
Send beskeder som i en SMS. her er beskederne inkorporeret i løsningen, alt er samlet i en let tilgængelig løsning for den person der skal hjælpes.